Una veïna de Cunit, en estat crític per un nou atropellament a la C-31

La dona, de 87 anys, ha estat evacuada amb helicòpter

Males notícies les que arriben des de Cunit. Aquest dimarts 2 de juny s'ha produït un nou atropellament a la C-31 al seu pas pel municipi, que ha suposat que una dona de 87 anys hagi estat traslladada en estat crític a l'Hospital de Bellvitge.

Segons informa el Diari de Tarragona, la dona ha estat atropellada quan creuava un dels passos de vianants de la carretera. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la policia local l'han atès al lloc dels fets, abans que un helicòpter l'evacués a l'hospital barceloní. Segons el SEM, la dona es trobava «en estat crític».

S'acaba la treva del confinament

Aquest és el primer atropellament que té lloc a la C-31 des del passat mes de febrer. Entre finals del 2019 i principis del 2020 es van produir diversos atropellaments a la zona, que van portar els veïns a manifestar-se el dia 29 de febrer, per reclamar solucions. El confinament i el descens de trànsit que va comportar havia donat una treva que, amb el progressiu desconfinament, ja s'ha vist trencada.

"Lloguen una casa a Coma-ruga per cultivar-hi una plantació de marihuana" "Aquesta nit: Perd la vida en caure des d'un 5è pis a Cambrils"