Dues dones detingudes per fer-se passar una per l'altra en l'examen del carnet de conduir a Tarragona

Una d'elles va intentar justificar amb una operació estètica el fet de no assemblar-se a la fotografia del DNI

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres a Tarragona dues dones de 23 i 35 anys, i de nacionalitat xinesa, per fer-se passar una per l'altra en l'examen teòric del carnet de conduir. L'avís el van donar els examinadors després de detectar una dona que es va acreditar amb un document d'identitat que, per la fotografia, semblava d'una altra persona.

Els mossos es van entrevistar amb la dona i aquesta va intentar fer-se passar per la persona que apareixia al DNI dient les dades que hi constaven. A més, va dir que no s'assemblava a la fotografia del DNI per una operació estètica. Un cop comprovar que la persona que s'estava examinant no era la que estava convocada, els agents la van detenir per un delicte d'usurpació d'estat civil, a la rambla de Ponent de Campclar, on es fan els exàmens de la DGT per l'obtenció del permís de conduir.

Posteriorment, els mossos van detenir a comissaria la propietària del DNI utilitzat per fer l'examen. Una d'elles té domicili a Madrid i l'altra no té domicili conegut.

Després de declarar en dependències policials els mossos van deixar en llibertat les dues detingudes amb el compromís de presentar-se davant de l'autoritat judicial quan siguin requerides.

"Continua la inseguretat a TGN: Enxampen un menor a dins d'una casa" "Tensió a la Pineda: Un jove intenta saltar d'un balcó"