S'ensorra la teulada i el forjat d'una casa a Montbri贸 del Camp

Els Bombers de la Generalitat han realitzat un gran desplegament al carrer d'Avall del municipi
Els Bombers treballant en l'incendi del carrer Alt del Carme de Reus | Adri脿 Morte

Gran ensurt durant la tarda d'aquest divendres, 20 de desembre, a la localitat de Montbri贸 del Camp. L'ensorrament de la teulada i el forjat de l'immoble ha fet saltar l'alarma i ha provocat l'activament de sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, a m茅s de l'arquitecte municipal. Aix铆 mateix, s'han realitzat comprovacions que no hi hagu茅s ning煤 a l'interior de l'habitatge i, segons confirmen Bombers a TarragonaDigital, despr茅s d'una cerca amb la unitat canina, no s'ha trobat ning煤.

La casa estava en mal estat

L'av铆s s'ha donat al servei d'emerg猫ncies tocades les cinc de la tarda d'aquest divendres. Segons informacions de Bombers, l'alerta ha estat donada per la caiguda del sostre i el forjat de la casa situada al n煤mero 10 del carrer d'Avall de Montbri贸 del Camp, la qual estava abandonada i en un avan莽at estat de deteriorament, que tenia planta baixa i dos pisos m茅s. 

En conseq眉猫ncia d'aquest incident, els Bombers han treballat amb sis dotacions en el lloc de l'incident i s'ha requerit l'activaci贸 del grup de rescat i la unitat canina, per comprovar que no hi hagi ning煤 a sota les runes, fet que els agents han confirmat a aquest mitj脿. A m茅s, tamb茅 hi ha anat l'arquitecte municipal per fer les respectives comprovacions. 

El carrer ha estat tallat al tr脿nsit durant l'estona que han treballat els Bombers i encara quedaven dues dotacions treballant en el lloc de l'incident. 

"鈿獳LERTA: Tr脿gic final per la noia de l'Espluga desapareguda" "馃敶 ATENCI脫: Desmantellen una plantaci贸 de marihuana 'indoor' a Roda de Ber脿"