Enxampen a una noia que acabava de robar en una autocaravana a Creixell

La presumpta autora havia forçat la finestra per accedir a l'interior

La segona onada del coronavirus ens porta, també, una onada de lladres amb mala sort, per dir-ho d'alguna manera. Fa una setmana, dos joves van ser detinguts a Altafulla després que un d'ells quedés atrapat per la persiana d'un dels locals on havien entrat. Aquest divendres, 16 d'octubre, s'ha conegut que els propietaris d'una autocaravana, instal·lada en un càmping de Creixell, van enxampar una noia que sortia del seu vehicle amb una motxilla carregada amb pertinences seves. 

Els propietaris, una parella de la República Txeca, havien sortit a passejar per la platja i, quan van topar amb la presumpta lladre, van aconseguir retenir-la fins a l'arribada dels Mossos d'Esquadra. 

Havia forçat la finestra

Els agents del cos policial català van identificar a la noia i van fer comprovacions diverses, constatant que la presumpta autora havia forçat la finestra per accedir a l'interior; l'autocaravana estava tota remenada i la bossa que portava la noia contenia una tauleta electrònica, roba, colònies i un carregador de mòbil dels propietaris.

Durant l'escorcoll a l'autora, els agents li van trobar un penjoll amagat a l'interior de la seva roba interior, del qual no va poder acreditar la seva procedència i no pertanyia als txecs. Per aquest motiu, la joia va ser intervinguda i lliurada a la Unitat d'Investigació per trobar al seu propietari.

La noia de 20 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili a Barcelona, va ser detinguda per un delicte de robatori amb força. Aquesta compta amb quatre antecedents policials recents, tots ells comesos a la capital catalana. L'últim cop que va ser detinguda va ser quatre dies abans en un bar de l'Eixample de Barcelona per un furt. La detinguda passarà a disposició policial pròximament.
 

"Matinada calenta a Tarragona: Els Bombers actuen en diversos incendis a la ciutat" "Atenció: Enxampats intentant fugir després de delinquir a l'Arboç"