Enxampen vuit conductors beguts i quatre amb excés de velocitat en diversos controls a Cambrils

Al llarg del cap de setmana, la Policia Local de Cambrils ha dut a terme més de 200 controls de seguretat viària al municipi
La Policia Local de Cambrils ha dut a terme més de 200 controls de seguretat viària aquest cap de setmana. | Àngel Ullate

La Policia Local de Cambrils ha multat un total de 15 conductors en diferents controls de seguretat viària que ha dut a terme al llarg d'aquest cap de setmana de dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre. Els agents van realitzar més de 200 controls en diferents punts del municipi, en els quals van localitzar infraccions d'alcoholèmia, d'excés de velocitat i per conduir sense assegurança.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Segons ha informat la Policia Local a través del seu compte de Twitter, aquest cap de setmana ha realitzat un total de 46 controls d'alcoholèmia a les vies del terme municipal. D'aquests, quatre conductors van donar positiu amb una taxa superior als 0.60 mg/l en aire expirat, la qual cosa es considera delicte penal i comporta la retirada del carnet, a més de la multa econòmica. Quatre conductors més van donar positiu i van ser sancionats per la via administrativa.

Més de 180 controls amb el radar, 4 cotxes circulaven amb excés de velocitat

Pel que fa als controls de velocitat, la Policia Local de Cambrils ha realitzat 184 controls amb el radar, dels quals quatre excedien la velocitat màxima permesa i van ser denunciats. Així mateix, durant aquests controls de trànsit es van sancionar tres conductors més per anar sense l'assegurança del vehicle en regla. 

"🔴Roben una retroexcavadora de matinada a la Vall de l'Arrabassada" "❗ L'enxampen orinant al carrer i acaba detingut per pegar un policia a Reus"