Nou cop a la droga: operatiu policial contra el tràfic de marihuana a Segur de Calafell i Canyelles

L'actuació ha acabat amb un detingut i més de 400 plantes requisades

La Guàrdia Civil ha detingut un home de nacionalitat búlgara a Canyelles (Garraf), acusat de traficar amb marihuana. En una acció compresa dins l'operació 'Boksior', s'han realitzat escorcolls a dos domicilis, a Canyelles i Segur de Calafell, on s'han comissat més de 400 plantes de marihuana i més de 16.000 euros en efectiu.

La investigació es va iniciar al novembre de l'any passat, establint diversos controls policials després de detectar que, en alguns domicilis de la zona, es podria estar cometent un delicte de tràfic de drogues. Després d'una llarga investigació, el cas va dur als agents de la Guàrdia Civil a realitzar una detenció d'un home de nacionalitat búlgara en un domicili de Canyelles, d'on també es van sostreure 16.925 euros en efectiu, 433 plantes de marihuana i 1.041,3 grams de marihuana seca.

A banda d'això, també s'hi van trobar 1.430 dinars serbis, una màquina per comptar diners, una pistola d'aire comprimit, dos telèfons mòbils i utensilis de tota mena per cultivar i elaborar la droga. El subjecte ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, en la seva modalitat de tràfic de drogues, i un altre delicte de frau de fluid elèctric. L'home ja ha passat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 9 del Vendrell en funcions de guàrdia.

"Atenció: Mare i filla, ferides després de bolcar amb el cotxe a la TV-2337" "Molt perillós: Un camioner molt begut posa en perill la vida dels conductors a l'N-340"