Esfondrament de matinada en un edifici deshabitat al barri del Carme de Reus

Cap persona ha resultat ferida
L'edifici que s'ha esfondrat ja estava a mig enderrocar | cedida

Els Bombers s'han activat la matinada d'aquest diumenge, 19 de juliol, per un esfondrament d'un edifici deshabitat al carrer de Sant Esteve de Reus, al barri del Carme. Segons han apuntat els Bombers, a les 3.41 hores de la nit han rebut l'avís que s'havia esfondrat una paret a l'immoble ubicat al número 26 del carrer de Sant Esteve.

Es tracta d'un edifici de tres plantes buit que ja estava a mig enderrocar i estava deshabitat. Afortunadament, cap persona ha resultat ferida. A causa de l'ensorrament, el subministrament elèctric ha quedat afectat durant tota la nit, però els abonats han tornat a tenir llum a primera hora del matí. A més, l'esfondrament ha provocat que la runa trenqués el vidre de la porta del portal de l'immoble del davant. 

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers que ha revisat l'edifici juntament amb l'arquitecte municipal. A continuació, han netejat l'accés a l'edifici. També s'ha revisat si hi havia perill en els habitatges dels edificis adjacents. La Guàrdia Urbana ha acordonat la zona mentre duren les tasques de desenrunat. 

La Guàrdia Urbana ha acordonat la zona | Cedida

"Indignant: Un turista fa petons i molesta una tortuga protegida en una platja de TGN" "Atenció: Espectacular accident a l'entrada de Reus aquest matí"