Una explosió en una llanxa motora entre Cambrils i Salou deixa dues persones ferides

Els involucrats en l'incident seran traslladats fins a un centre mèdic
Desplegament del SEM per problemes en una embarcació | TarragonaDigital

Greu incident a la costa tarragonina, entre Cambrils i Salou. Segons ha confirmat la Policia Local de Salou, una llanxa motora estil 'Zodiac' ha esclatat a dins l'aigua entre els dos municipis costaners.. Els fets han succeït als volts d'un quart de set de la tarda d'aquest divendres.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha fet un gran desplegament amb tres vehicles terrestres i l'helicòpter medicalitzat per poder fer el trasllat ràpid de les dues persones ferides que, segons ha confirmat aquest mitjà, han patit diverses fractures. Tots dos seran evacuats fins a l'hospital.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"L'elevada sanció que s'enfronta per tenir una granja de porcs vietnamites a l'Ebre" "Urgent: Tallada l'N-420 a l'Ebre per un xoc entre 3 vehicles"