Una explosió en una llanxa motora entre Cambrils i Salou deixa un adult i un menor ferits en estat greu

Els involucrats en l'incident seran traslladats fins a un centre mèdic

Greu incident a la costa tarragonina, entre Cambrils i Salou. Segons ha confirmat la Policia Local de Salou, una llanxa motora estil 'Zodiac', de cinc metres d'eslora, ha esclatat a dins l'aigua entre els dos municipis costaners, al seu pas per la platja de Ponent salouenca, enfront del càmping Sangulí.

Els fets han succeït als volts d'un quart de set de la tarda d'aquest divendres i, segons el SEM, hi havia tres tripulants a l'embarcació, una persona adulta i dos menors, on dos d'ells han resultat ferits a causa de l'explosió.

Dos ferits i un il·lès en l'incident

Després de rebre la trucada, el servei d'emergències ha activat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el qual ha fet un gran desplegament amb tres vehicles terrestres i l'helicòpter medicalitzat. A més, Salvament Marítim, en rebre l'avís del servei de costes de Salou, ha activat el dispositiu d'emergències i s'ha desplaçat amb l'embarcació Salvamar Fomalhaut, per poder atendre les persones ferides.

Els professionals sanitaris han atès les tres persones que estaven involucrades en l'incident i, segons ha confirmat aquest mitjà, alguns d'ells havien patit diverses fractures a causa de l'incident a l'embarcació.

El SEM ha informat que un menor ha resultat il·lès, mentre l'altre ha estat traslladat en estat greu amb l'helicòpter medicalitzat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. D'altra banda, l'adult, també en estat greu, ha estat traslladat amb l'ambulància fins a l'hospital tarragoní.

"L'elevada sanció que s'enfronta per tenir una granja de porcs vietnamites a l'Ebre" "Urgent: Tallada l'N-420 a l'Ebre per un xoc entre 3 vehicles"