Dues persones resulten ferides per un accident a l'N-240, a Tarragona

Els fets s'han produït pels volts de la una del migdia d'aquest dissabte

Dues persones han resultat ferides de caràcter moderat en un accident de trànsit que s'ha produït aquest dissabte, 21 de desembre, a la xarxa viària de les comarques de Tarragona. Segons la informació que ha facilitat el Servei Català de Trànsit, pels volts de la una del migdia, un cotxe ha envestit, per causes que es desconeixen, una motocicleta que circulava a través de la carretera N-240, al terme municipal de Tarragona.

Dues persones ferides que han estat traslladades a l'Hospital Joan XXIII

De resultes de la topada, dues de les persones implicades en aquest accident han resultat ferides de caràcter moderat, un pronòstic greu, però en un grau menor. Totes dues persones ferides han estat traslladades, per part dels vehicles sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

La topada ha tingut lloc al punt quilomètric 4 de l'N-240 a Tarragona i, tot i que pels volts de les dues del migdia els vehicles d'emergències ja s'havien retirat de la zona, la via ha registrat col·lapse de fins a mig quilòmetre, derivat del pas alternatiu que s'hi ha estat donant durant la intervenció que s'ha fet al lloc dels fets, a fi i efecte, primer, d'atendre i poder derivar les persones ferides; i, després, de poder normalitzar la situació viària.

"🔴 URGENT: 2 encaputxats amb armes atraquen un supermercat a l'Alt Camp" "🚨 URGENT: S'ensorra una casa a Montbrió del Camp"