Fortes explosions en un incendi al carrer de la Ferradura a Segur de Calafell

Tres dotacions dels Bombers han treballat en l'incendi durant una hora

Gran ensurt de matinada a Segur de Calafell. Una forta olor a cremat i, posteriorment, unes fortes explosions han cridat l'atenció al veïnatge del municipi del Baix Penedès. Els fets, segons han confirmat els Bombers de la Generalitat, han succeït al carrer de la Ferradura i l'avís s'ha donat quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de quatre de la matinada.

El material industrial causa els espetecs

Els Bombers de la Generalitat han enviat tres dotacions fins al lloc dels fets després de ser avisats per un incendi a Segur de Calafell. Les flames es podien veure des de diversos punts del terme municipal, així com les fortes explosions que hi ha hagut al carrer de la Ferradura.

En l'incendi, on han actuat durant una hora, s'ha cremat divers material industrial que hi havia dins la parcel·la d'una casa entre el qual hi havia armaris, diverses màquines o eines, a més de quedar afectada la tanca de la zona.

Dins de la parcel·la, a més, hi havia diversos tipus de gasos, que han estat els causants de les explosions. Els Bombers han confirmat que hi havia sis ampolles de gas refrigerant, una de nitrogen i tres d'oxigen, a més d'algunes de gas butà. Aquests elements els tenia el propietari de l'immoble, ja que els utilitzava en el seu negoci.

Afortunadament, no s'han hagut de lamentar afectats en l'incendi d'aquesta matinada a Segur de Calafell.

"Alerta: Gran operatiu policial amb detinguts al barri de la Sardana a Reus" "Urgent: Xoc entre un tràiler i 1 grua d'assistència amb 1 cotxe a sobre a l'AP-7 a TGN"