Troben una gran plantació de marihuana en una casa de Coma-ruga

La Guàrdia Civil i la policia local han detingut dues persones

Un operatiu de la Guàrdia Civil i la policia local del Vendrell ha permès desmantellar una plantació de marihuana que hi havia en una casa del nucli de Coma-ruga. Segons informa RTV el Vendrell, l'operació es va fer aquest dilluns 1 de juny i va acabar amb la detenció de dues persones. A l'interior de la casa es van trobar més de 870 plantes de marihuana.

Els detinguts havien llogat aquest habitatge per tot un any, pagant per avançat. Curiosament, això mateix ja havia passat a principis del mes de març, quan es va detectar una altra plantació als Masos de Coma-ruga. En tots dos casos, es tractava d'habitatges en lloguer, quan l'habitual en aquests casos és que siguin pisos buits ocupats. Els detinguts aquest dilluns, per un delicte de tràfic d'estupefaents, han passat a disposició judicial al Vendrell.  

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

"Aquesta nit: Perd la vida en caure des d'un 5è pis a Cambrils" "Les víctimes en accidents de trànsit es redueixen gairebé a la meitat a Tarragona"