Un home mor en un accident laboral pocs dies abans del seu casament a València

El tràgic succés va tenir lloc en una empresa de prestatgeries del municipi de Quart de Poblet
El treballador va perdre la vida després de passar cinc dies a l'hospital | Europa Press

Un treballador valencià va patir un accident mortal pocs dies abans de celebrar la seva boda. Es trobava en una empresa de prestatgeries de Quart de Poblet, a la província de València, quan li va caure a sobre una torre de travesseres. Óscar S.J., de 41 anys, havia de contraure matrimoni aquesta mateixa setmana.   

Els fets van ocórrer el passat 24 de juliol al voltant de les 17.00 hores. Tot i la seva àmplia experiència laboral, Òscar no va poder evitar atrapat sota un gran nombre de paquets amb bigues per prestatgeries industrials que es van precipitar des d'una torre de 3 metres, segons recollia 'El Levante-EMV'. 

Va morir a l'hospital cinc dies després del succés

Els seus companys de feina es van dirigir ràpidament al lloc on es va produir l'accident en sentir un gran soroll. Allà se'l van trobar inconscient i esclafat per una gran pila de material. Mentre uns treballadors l'alliberaven del seu empresonament, un encarregat va ser qui va donar l'alarma al 112 de la Generalitat Valenciana. 

Minuts després, va arribar personal sanitari del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), el van estabilitzar i traslladar a l'Hospital de Manises, on moriria cinc dies després, el passat dilluns. Tant la Policia Nacional com els inspectors del Ministeri de Treball han iniciat una investigació per esclarir si existeixen responsabilitats per part de l'empresa en la mort del treballador.

També et pot interessar...

"⚫ Juan, el jove valencià de 26 anys que va morir per una cornada" "500 DESALLOTJATS per un espectacular incendi en un parc aquàtic espanyol"