Cremen sense conseqüències unes deixalles a la Ronda del Mar d'Amposta

Els fets van tenir lloc aquest dissabte a la tarda i els Bombers van desplaçar dues dotacions per apagar l'incendi | És el segon foc d'aquesta tipologia en pocs dies al municipi
Els Bombers van desplaçar dues dotacions al lloc dels fets per apagar les flames. | Bombers

Incendi sense conseqüències a Amposta aquest dissabte a la tarda. Per motius que es desconeixen, van cremar unes deixalles abandonades a la Ronda del Mar del Poble Nou del Delta de la capital del Montsià. Els Bombers de la Generalitat van desplaçar dues dotacions al lloc dels fets, on ràpidament van extingir les flames d'una crema de deixalles.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'avís va entrar a les 17.20 hores als Bombers, que van controlar ràpidament el foc. Les flames no van tenir cap conseqüència i no es van produir danys personals ni materials. Aquest és el segon incendi de la mateixa tipologia que es produeix a Amposta en els darrers dies. El passat dimecres a la nit, cinc dotacions de Bombers van apagar un foc que va cremar 200 metres quadrats de deixalles a la partida rural de les Salines.

"🚨 URGENT: Un ciclista, en estat greu en accidentar-se contra un cotxe al Vendrell" "🚨 ALERTA: El mètode que han utilitzat per robar una dona a Salou"