Crema una estufa en una residència de Valls i evacuen tots els residents

Els fets han succeït poc abans de les set del vespre
Els Bombers han treballat en un incendi en una residència de Valls | TarragonaDigital

Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi a la ciutat de Valls. Una estufa ha començat a cremar a la Residència Ballús, situada a la carretera del Pla de Santa Maria, motiu pel qual s'han desallotjat, preventivament, els avis i àvies, a més dels treballadors del centre geriàtric. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Evacuats per la gran quantitat de fum que sortia

Quan faltaven pocs minuts per les set del vespre, el servei d'emergències ha rebut un avís per un incendi a la carretera del Pla de Santa Maria, a Valls, on està situada la Residència Ballús de la capital de l'Alt Camp. Fins al lloc dels fets, a més dels Bombers de la Generalitat, també han anat els Mossos d'Esquadra, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local de Valls, per treballar en l'incident. 

Un cop en el lloc dels fets, s'han desallotjat la seixantena de residents del geriàtric, així com els treballadors del mateix centre. Així mateix, s'han confinat dues persones més a la primera planta de la Residència Ballús. L'evacuació ha estat causada per la gran quantitat de fum que ha provocat l'incendi d'una estufa, el qual ha estat apagat ràpidament. 

Després de ventilar i revisar totes les plantes de la residència, als voltants de les vuit del vespre, els residents han tornat a l'interior del centre geriàtric. Afortunadament, ningú ha quedat afectat.

"🔴 ARA MATEIX: Tallada la C-14 per un greu accident" "⚫URGENT: Mor per un despreniment mentre treballava a Montbrió"