Més intents d'ocupació a Tarragona: Forcen habitatges en dos edificis del barri del Port

El dimarts ja van intentar entrar en un pis de la Part Alta
Han intentat ocupar un habitatge | google maps

Aquest dimarts es produïa una detenció a la Part Alta d'un menor d'edat que havia entrat il·legalment a una casa del carreró Sant Magí i era sorprès per la propietària dins de l'immoble, essent un episodi més d'inseguretat en aquesta zona de Tarragona. L'endemà, després d'aquest fet, els veïns de dos carrers del barri del Port, van ser víctimes d'intents d'ocupació, segons explica el Blog del Barri del Port.

Un dels casos ha estat al número 9 del carrer Verge de Misericòrdia de Tarragona. Als volts de les nou del vespre del dimecres, un veí es va trobar el pom de la casa trencat i no podia accedir a l'interior. Davant d'aquest fet, va trucar al servei d'emergències, recomanant-li que truqui a un serraller i, en cas de detectar algú a l'interior del seu domicili, que torni a trucar al 112. Així mateix, va avisar els altres veïns de l'edifici, els quals, en comprovar l'estat dels seus poms, van veure que havien estat forçats tres altres habitatges

En tornar a trucar a emergències, no es va presentar cap patrulla policial i, els veïns, van organitzar-se per accedir a l'habitatge afectat amb l'ajuda d'un serraller. Quan ja van aconseguir entrar, van adonar-se que l'individu ja havia fugit per la finestra de la cuina, la qual estava oberta. Així mateix, no hi havia cap estança regirada ni cap furt aparent.

D'altra banda, el mateix dia, a prop d'aquests incidents, al número 14 del carrer de Sant Miquel de Tarragona, també es va introduir algú a l'interior d'un dels pisos.

"Urgent: Atropellen un nen petit mentre jugava a la plaça del Mercadal" "L'amagatall d'un lladre en cometre un lamentable robatori a Tarragona"