A judici per una agressió amb un got de vidre i un intent de robatori a Torredembarra

La vista tindrà lloc el proper 7 de gener

El proper dimarts, dia 7 de gener, l'any judicial arrencarà a la secció segona de l'Audiència de Tarragona amb un judici relatiu a un intent de robatori i una agressió que es van cometre la nit de Cap d'Any de 2015 en un bar del passeig marítim de Torredembarra. La vista, que ja havia estat fixada per a la primavera passada, es va ajornar i finalment es farà el dia després de Reis.

A judici tres persones per apallissar i intentar robar una parella a la Torre

Segons l'escrit presentat per la Fiscalia, que demana una pena de sis anys i mig de presó per a cadascuna de les tres persones acusades, les acusacions a les quals s'enfronten són per un delicte de robatori amb violència i amb intimidació en grau de temptativa; un delicte de lesions amb deformitat i dues faltes de lesions.

Segons el relat presentat pel ministeri fiscal, els tres acusats, de nacionalitat romanesa, d'acord amb dues persones més que no s'han pogut identificar, es van abalançar contra les dues víctimes amb la intenció de robar-los algunes de les seves pertinences. Per aconseguir-ho, els van agredir de forma reiterada, propinant-los diversos cops de puny a moltes parts dels seus cossos.

Llença un got a la cara al fill de les seves víctimes

Una de les acusades, una dona, va intentar treure la bossa de mà a una de les víctimes, amb la qual va forcejar i a la qual van colpejar encara més. Just llavors, van aparèixer a l'escenari dels fets un dels fills de les dues víctimes i un amic seu. Tots dos van intentar ajudar les víctimes separant-les físicament dels seus agressors, que vista aquesta situació, van acabar fugint. Això sí, abans d'anar-se'n, un dels acusats va llençar un got de vidre a la cara d'una de les víctimes, cosa que li ha causat la pèrdua de cinc dents.

Dijous, doncs, se celebra la vista que ha de determinar el grau de culpabilitat dels tres acusats i quina és la pena que se'ls acaba aplicant arran de la sentència que pugui dictar, finalment, el jutge de l'Audiència tarragonina.

"🚨ATENCIÓ: Persegueixen 2 lladres al Vendrell enganxats 'in fraganti'" "🔴 VIOLENT ROBATORI: Un taxista a Salou és assaltat per 5 joves en un trajecte"