Li retiren el carnet a Cesc Fàbregas per conduir al doble de la velocitat permesa a Londres

A més de retirar-li el carnet ha hagut de pagar una multa econòmica
Li retiren el carnet Cesc Fàbregas per conduir per sobre el límit de velocitat permès | CatalunyaDiari.cat

 

El Tribunal de Wimbledon ha retirat el canet de conduir a Cesc Fàbregas, exjugador del Barça, per conduir a quasi el doble de la velocitat permesa en una autopista prop de Wandswoth, al sud-est de Londres. Els fets van tenir lloc el passat 4 de desembre quan el jugador, ara al Mònaco, circulava a 110 km/h en una zona on el màxim permès són els 70 km/h, aproximadament. 

Un radar va captar la infracció

Un radar va detectar la infracció quan el futbolista circulava per una autopista propera a Wandsworth amb el seu Land Rover gris. El català, a més de la retirada de carnet, haurà de pagar una multa de 750 lliures —840 euros— i també se li ordena pagar unes 135 lliures pels costos del procés judicial obert, al qual no va poder assistir a causa de compromisos amb el club actual, i també unes altres 75 pel recàrrec. 

En el moment de la multa, Fàbregas encara estava jugant amb el Chelsea abans de ser traspassat al Mònaco al gener. En un primer moment, el jugador va anunciar que no estava conduint tan de pressa, versió que posteriorment va canviar declarant-se culpable per conduir per sobre el límit de velocitat. No és la primera vegada que el jugador rep una multa de tràfic, i és que la retirada del carnet s'ha produït després que li traguessin els sis punts de carnet que li quedaven per altres infraccions. 

També et pot interessar...

"❗ALERTA TERRORISTA: Una gihadista pretenia repetir l'atemptat de Cambrils i BCN a Vigo" "⚫CAP DE SETMANA NEGRE: 27 morts i molts ferits a tot Espanya"