Mor un veí del Vendrell en quedar atrapat sota el seu tractor

El vehicle hauria bolcat per un desnivell al terreny

Un veí del Vendrell, de 61 anys, ha mort aquest dimecres 12 d'agost en patir un accident mentre treballava amb el seu tractor en una finca de la Bisbal del Penedès. El sinistre va tenir lloc quan passaven uns minuts de les set de la tarda quan, segons les informacions dels Mossos d'Esquadra, el vehicle hauria bolcat per un desnivell del terreny, i l'home va quedar atrapada a sota del tractor.

Tot i que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es va desplaçar al lloc dels fets, ja no es va poder fer res per salvar-li la vida. Els Mossos han obert una investigació i han posat els fets en coneixement del jutjat de guàrdia del Vendrell, així com del Departament de Treball de la Generalitat.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

"Amb mancances de seguretat i sense permís: Una empresa marítima reincident a l'Ebre" "Aquesta nit: Foc en una pastisseria de Tarragona"