Onada de robatoris en vehicles a Altafulla: la Policia Local i Mossos treballen per detenir al lladre

El coalcalde Jordi Molinera ha fet una crida a les víctimes que posin una denúncia pels fets | També sol·licita la col·laboració dels establiments
Identifiquen l'autor de diversos robatoris en vehicles a Altafulla | Facebook / Kim Nicque

Els veïns i veïnes d'Altafulla estan vivint unes setmanes d'inseguretat als seus carrers. Durant els darrers dies, una persona identificada, però sense estar detinguda, ha estat el protagonista de diversos actes de vandalisme pel municipi del Baix Gaià, trencant vidres d'alguns vehicles del poble per robar al seu interior.

El coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera ha informat que «la Policia Local d'Altafulla ha pogut identificar l'autor i hi treballem amb Mossos d'Esquadra» per la detenció del presumpte autor de l'onada de robatoris a l'interior de vehicles, el qual, no és veí d'Altafulla.

Vespre i nit: moment en què actua el lladre

El presumpte autor dels fets sempre segueix el mateix 'modus operandi' actuant durant el vespre i la nit, quan ja és fosc. Durant els últims dies, s'han detectat trencaments de vidres de diversos vehicles estacionats al carrer. Els més afectats han estat els del carrer Mainada, de Dalt, Sant Antoni i Sínies. 

Treballs per detenir l'autor dels robatoris

La Policia Local d'Altafulla i els Mossos d'Esquadra estan treballant conjuntament en la detenció de l'individu, el qual ja tenen identificat. Per aquest motiu, el coalcalde altafullenc ha fet una crida en presentar el màxim nombre de denúncies per tal de poder avançar en el cas.

Així mateix, ha demanat la col·laboració dels comerços i establiments del municipi per poder facilitar i, així, procedir a la detenció del presumpte lladre.

"🥬🍅Enxampat ‘in fraganti’ el lladre de verdures i hortalisses de l'Ebre" "❗ATENCIÓ: Primera reacció d'Ercros sobre la investigació dels Mossos"