Dos detinguts i tretze identificats en dos locals durant un operatiu a Reus

L'operatiu forma part de la rutina de la Guàrdia Urbana de Reus, la qual realitza controls en diversos locals durant l'any

Nit moguda a Reus la d'aquest dilluns 27 de gener, molt a prop de la comissaria de la Guàrdia Urbana precisament. En un operatiu conjunt, la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional han dut a terme un dispositiu de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals, el qual ha finalitzat amb el balanç de dues persones detingudes a més de desenes d'identificats.

Així doncs, el primer control d'aquest operatiu conjunt s'ha dut a terme en un local de restauració al carrer Modest Gené. Allí, els Mossos d'Esquadra han procedit a la identificació d'un total de deu persones i a més també han acabat detenint-ne una per un presumpte delicte de receptació —el qual consisteix a aprofitar-se de béns que són procedents d'un delicte contra la propietat—. En aquest local, la Policia Nacional també ha realitzat una detenció i a més, ha citat a dues més a comparèixer a la seva comissaria per temes de la Llei d'Estrangeria. Per la seva part, la Guàrdia Urbana de Reus ha aixecat diverses actes en relació amb infraccions administratives del local.

Més identificacions en un segon local

Després d'aquesta primera inspecció, l'operatiu conjunt entre els tres cossos de seguretat s'ha desplaçat fins al carrer Sant Antoni Maria Claret. Allí s'ha dut a terme la inspecció del local i els Mossos d'Esquadra han acabat identificant a tres persones. La Policia Nacional per la seva banda ha citat a comissaria una persona en relació a la llei d'estrangeria.

Aquests operatius conjunts es duen a terme amb regularitat durant l'any i formen part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat duen a terme en diverses zones de Reus de forma coordinada. A més de permetre verificar la situació administrativa i les condicions d'aquests comerços, també responen a la demanda i queixes veïnals en alguns casos.

 

També et pot interessar...

"👮 Detinguts tres joves per robar armes de caça i munició a Calafell" "🔥ARA MATEIX: Incendi de contenidors a Reus"