Una persona ferida en ser atropellada a la plaça de Catalunya de Torredembarra

El conductor ha donat negatiu a la prova d'alcoholèmia
L'ambulància del SEM ha traslladat el ferit al CAP | ajuntament de Torredembarra

Una persona ha resultat ferida el matí d'aquest dilluns, 9 de març, en ser atropellada per un cotxe a Torredembarra. Segons ha informat l'Ajuntament de Torredembarra, un turisme ha atropellat una persona a la plaça de Catalunya de la vila. 

Fins al lloc dels fets s'hi ha traslladat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha atès la persona ferida. Finalment, ha sigut traslladada al CAP de Torredembarra amb pronòstic lleu. La Policia Local de Torredembarra també s'ha desplaçat fins al lloc de l'atropellament, i ha fet la prova d'alcoholèmia al conductor del turisme, en la qual ha donat negatiu.

Segon atropellament en menys de dues setmanes

Aquest atropellament és el segon que es produeix en menys de dues setmanes a Torredembarra. El passat divendres, 28 de febrer, dues persones grans van quedar ferides després de ser atropellades al carrer de Francesc Moragas. Una furgoneta feia marxa enrere i va atropellar la parella d'ancians, que van ser evacuats en ambulància a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona.

"🔴 ATENCIÓ: Ferit en encastar-se contra una tanca a Alcover" "🔥 ATENCIÓ: Incendi a les Terres de l'Ebre"