NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Aturen una ocupació il·legal en un habitatge de l'Arboç

Els fets van succeir de matinada i van accedir forçant una finestra del terrat

La problemàtica de les ocupacions il·legals dels habitatges és un problema a l'ordre del dia a les localitats tarragonines. Un dels últims incidents s'ha viscut a la localitat de l'Arboç. De matinada, cinc individus van intentar ocupar un habitatge a l'avinguda de la Generalitat de Catalunya del municipi del Baix Penedès. La Policia Local arbocenca, però, va aconseguir aturar-la.

Enxampats a dins l'immoble

Als volts de les dues de la matinada d'aquest dimecres, 16 de setembre, la Policia Local de l'Arboç va evitar una ocupació d'un habitatge. Cinc individus van accedir a l'interior de la casa forçant una finestra del terrat. 

En arribar els agents van comprovar que hi havia diverses persones a l'interior de l'habitatge amb la intenció d'ocupar-lo il·legalment. Es va aconseguir identificar cinc persones, de les quals tres tenen un ampli historial d'antecedents policials. 

Així mateix, s'ha comunicat al propietari de la casa que va estar a punt de ser ocupada el seu dret a presentar una denúncia per aquests fets. A més de la Policia Local de l'Arboç, fins al lloc també es van personar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra

"Última hora: S'ensorra, de nou, una casa en ple nucli històric de Valls" "La gran pena de presó pels membres del gran supermercat de la droga de TGN i Lleida"