Quatre persones ferides en bolcar amb el cotxe a la carretera del Morell, a Reus

Els Bombers hi han anat amb dues dotacions

Quatre persones han resultat ferides la tarda d'aquest diumenge, 11 d'octubre, en patir un accident de trànsit a la carretera TP-7225, a Reus. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, han rebut l'avís de l'accident quan faltava un minut per les tres de la tarda, a les 14.59 hores. En l'accident s'hi va vist implicat un sol vehicle, un turisme, que per causes que es deconeixen ha bolcat a l'altura del punt quilomèric 1,2 de la TP-7225, la carretera que va de Reus al Morell.

A causa de l'accident les quatre persones que viatjaven al cotxe han resultat ferides, tot i que de moment se'n desconeix la gravetat. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers, que no han hagut de fer cap tasca d'excarceració ja que cap dels quatre ferits havia quedat atrapat. També s'ha activat la Guàrdia Urbana de Reus, que han tallat i reordenat el trànsit en aquest punt de la carretera.

"Evacuació d'urgència: Un treballador ferit a la plataforma tarragonina Casablanca" "Atenció: Incendi a tocar d'una estació de tren al Priorat"