Robatori amb violència en una botiga d'informàtica del carrer Ample de Reus

Els fets van tenir lloc el passat dimecres a les 18.30 hores | Durant la fugida, els joves van perdre el botí, tal com demostren les càmeres de seguretat
Aquesta és la botiga del carrer Ample que va patir un robatori el passat dimecres a les 18.30 hores. | UBR

Una botiga d'informàtica del carrer Ample de Reus va ser objecte d'un robatori amb violència el passat dimecres. Quatre joves van entrar a cara descoberta amb la voluntat d'endur-se productes tecnològics, però finalment no ho van aconseguir. Els fets van tenir lloc a les 18.30 hores de la tarda. Durant la fugida, els joves van perdre el botí. Cap dels treballadors va patir ferides, però dos dels atacants van bloquejar la porta per impedir que sortissin del local. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Intenten robar a cara descoberta en una botiga del carrer Ample

El carrer Ample de Reus torna a ser protagonista en matèria de robatoris. Després d'unes setmanes de tensió per una onada de robatoris, aquest cop la víctima va ser una botiga d'informàtica. Quatre joves la van assaltar el passat dimecres, a les 18.30 hores de la tarda i a cara descoberta, segons ha avançat el 'Diari de Tarragona'. 

Els joves van accedir al local, amb els treballadors dins, i van bloquejar les portes per impedir que sortissin. Van buidar una de les estanteries per endur-se els productes tecnològics i van omplir una motxilla. Quan estaven fugint, però, el botí els va caure al terra. El robatori va ser ràpid i només van estar a la botiga un minut. 

"⚫ ÚLTIMA HORA: Mor una persona en caure per un pont a les Terres de l'Ebre" "⚫ N-340: Tres persones ferides en un accident a l'Ametlla de Mar"