Roben en un altre comerç del nucli antic de Calafell

S'han endut la caixa registradora d'una carnisseria
Imatge d'arxiu de cotxes de la policia de Calafell. | Ajuntament de Calafell
 

El nucli del Poble de Calafell ha patit una nova nit d'incidències relacionades amb els robatoris, aquest 27 de desembre. Tal com han confirmat fonts municipals a aquest mitjà, una carnisseria situada al carrer Principal de Calafell Poble ha patit un robatori aquesta matinada. Els responsables del comerç han explicat a Calafell Ràdio que els lladres han sostret la caixa registradora, que es trobava a sobre del taulell de l'establiment.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els autors de l'acció haurien entrat per la part posterior del comerç, i s'haurien endut alguns diners que hi havia a la caixa. A més d'aquest robatori, alguns veïns de la zona han explicat que també ha saltat l'alarma d'un habitatge, del qual s'havia intentat forçar la reixa. Els fets no són nous i arriben després que altres establiments del nucli del Poble hagin patit robatoris similars les últimes setmanes, com és el cas d'un cèntric cafè situat a la plaça de Catalunya.

 

Grup de WhatsApp dels comerciants del Poble

De la mateixa manera, a finals de novembre es va produir un altre robatori en una clínica veterinària del mateix nucli. Davant d'aquesta situació, els comerciants del Poble han creat un grup de WhatsApp per avisar aquelles incidències que hi pugui haver, i ja s'ha fixat una reunió amb el consistori pel 5 de febrer, segons avança Calafell Ràdio. El govern municipal també va apuntar la voluntat d'augmentar les càmeres de videovigilància en aquells indrets on es produeixen més situacions d'aquesta mena

Calafell no és l'únic municipi en el qual han augmentat l'últim any els robatoris a l'interior de comerços o domicilis. Els veïns i l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès també han mostrat la seva preocupació per aquest assumpte, fins al punt que el consistori instal·larà càmeres de vídeo en diferents punts del poble. Els Mossos d'Esquadra van aconsellar als veïns de la Bisbal no fer patrulles veïnals de vigilància

"🔴MOLT FORT: Peguen una dona per robar-li el mòbil al centre de Tarragona" "🔪 ALERTA: Greu per apunyalament en una festa a Reus"