Graven uns 'lladres de marihuana' a plena llum del dia a Gandesa

El vídeo s'ha fet viral a les xarxes

Aquest dissabte 26 de setembre es va viure una situació surrealista a la capital de la Terra Alta, a Gandesa, malgrat que cada cop és una escena més habitual. Uns veïns i veïnes van presenciar com uns lladres saltaven la tanca d'un xalet per cometre un robatori, a plena llum del dia. No es tractava d'un assalt normal, i és que els lladres tenien ben clar què anaven a buscar en aquesta casa: plantes de marihuana

En un vídeo que es va fer ràpidament viral a les xarxes socials, es pot escoltar com les persones que estan presenciant el robatori increpen els lladres i intenten contactar amb els presumptes propietaris de la casa, avisant-los que els estan robant les plantes de marihuana. Un altre dels espectadors de l'escena suggereix que es truqui als Mossos d'Esquadra fins i tot, una idea no gaire intel·ligent que es desconeix si es va acabar duent a terme donades les circumstàncies.

Els fets van tenir lloc dissabte al migdia i segons han explicat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, en aquests moments estan investigant els fets, i és que el delicte no seria tan sols el robatori, sinó que també els propietaris d'aquestes plantes podrien acabar veient-se implicats i ser acusats d'un delicte de tràfic de drogues. Com es pot veure a les imatges, un dels lladres salta la tanca de l'habitatge a Gandesa i comença a llençar grans quantitats de plantes de marihuana a l'altre lladre, que es troba fora del recinte i ràpidament les va recol·lectant per portar-les al maleter de vehicle que tenen estacionat a pocs metres de l'escena. 

Malgrat que finalment van poder fugir, el vídeo que ha arribat a mans de la policia segur que donarà una bona pista per a la investigació d'aquests fets, ja que es pot veure perfectament la matrícula amb la qual els assaltants van realitzar el delicte, tot i que aquests anaven amb la cara tapada i, això sí, amb mascareta.

"Gran ensurt: Fortes flamarades per un incendi esgarrifen Tarragona aquesta nit" "Els Bombers donen per controlat l'incendi forestal a Vinebre"