Violent robatori a una jove quan tornava cap a casa al Vendrell

La víctima va ser atesa pel SEM, ja que tenia cops i ferides a causa dels fets

Gran ensurt el viscut per una jove a la zona de la platja de Les Madrigueres del Vendrell, després de ser víctima d'un robatori amb violència per un grup de joves, segons informa el Diari de Tarragona. Els fets han succeït a primera hora del matí del diumenge, quan la noia es dirigia a casa després d'una celebració.

Robatori amb violència al Vendrell

Desagradable manera que va acabar la nit una jove de 18 anys al Vendrell. En posar punt final a la festa que realitzaven, acompanyada d'altres membres que havien participat en la celebració, va començar el seu camí cap a la seva casa a Calafell, sortint des de Coma-ruga. 

En arribar a la platja de Les Madrigueres, però, aquesta va seguir sola el seu camí, ja en plena llum del dia. En un moment donat, però, va notar una presència i va decidir realitzar una trucada, però no li va donar temps a fer-ho.

La van agafar per darrere i la van tirar a terra, per robar-li tot el que portava, mentre l'aguantaven perquè no es pogués moure. Segons el citat mitjà, el grup de joves li va prendre el telèfon mòbil i la motxilla que portava amb la documentació, diners i altres objectes. 

Per poder demanar auxili, va anar fins a un càmping de la zona, ja que no disposava de telèfon mòbil i va trucar al servei d'emergències i van acudir l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que la va atendre en un primer moment i després la va traslladar a l'hospital per passar un reconeixement, ja que presentava cops i ferides. També van anar patrulles dels Mossos d'Esquadra i va presentar una denúncia pel robatori amb violència.

"Onada de robatoris en zones de platja de la Costa Daurada" "Atenció: Segon rescat en 24h a les muntanyes tarragonines"