Roben en vehicles en zones de platja de Miami Platja i l'Hospitalet de l'Infant

Els fets han succeït a prop de la Pixerota, platja Cristal i la platja del Torn
Robatoris en vehicles a la Costa Daurada | Isaac Costablanca

Ni la crisi sanitària provocada per la Covid-19 i la conseqüent lleugera disminució d'afluència a les platges per evitar contagis del virus han fet que no hi hagi robatoris en vehicles per aquestes zones. En concret, durant aquest cap de setmana, n'hi ha hagut en alguns aparcaments de platges de Miami Platja i l'Hospitalet de l'Infant. Els lladres, per fer-ho, els van trencar els vidres del cotxe.

Les zones on han succeït els robatoris aquest cap de setmana són a tocar de la platja Pixerota o la Cristal a Miami Platja, on, almenys, un parell de persones han denunciat robatoris en zones d'aparcament a prop d'aquests dos indrets turístics. En tots dos casos, els responsables dels incidents han utilitzat el mateix mètode per accedir a l'interior del vehicle.

Així mateix, al municipi de l'Hospitalet de l'Infant hi ha hagut incidents del mateix estil. Un dels afectats, a més, ho ha fet públic a les xarxes socials explicant el seu cas. L'afectat, Isaac Costablanca, del Duo Costablanca, actuava amb el seu grup al càmping El Templo del Sol, a tocar de la platja del Torn, i es va trobar el vidre del vehicle trencat en finalitzar l'actuació a primera hora de la matinada. 

El botí que es va endur el lladre quantitativament no era important, ja que en el robatori es van endur un llapis de memòria amb pel·lícules infantils i una bossa amb productes de farmàcia que havia comprat el mateix dia. D'altra banda, però, la destrossa que hi havia al vehicle era important. Els fets ja estan denunciats.

  

  

"Atenció: Segon rescat en 24h a les muntanyes tarragonines" "Urgent: S'ensorra un edifici al centre de Reus"