Sabotegen el peatge de l'AP-7 a Vila-seca i Salou

Uns individus han vessat oli a sobre de les màquines de pagament
El peatge de Vila-seca i Salou ha patit un sabotatge | ACN

Un o diversos individus van sabotejar el peatge de l'AP-7 de la sortida 35, la de Vila-seca i Salou, la matinada d'aquest dissabte, 20 de juny. Segons ha avançat el 'Diari de Tarragona', un grup de persones va vessar oli de motor a sobre de les màquines de pagament de les instal·lacions d'Abertis. 

El sabotatge va ser tan ràpid que els Mossos d'Esquadra no van arribar a temps per enxampar els autors dels fets, però s'ha obert una investigació per tal de localitzar-los. 

El peatge de Vila-seca i Salou, però, no va ser l'únic que va patir un acte de vandalisme, ja que el peatge situat a l'autopista C-32 a Arenys de Mar també va ser sabotejat. Allà, els individus van arribar a calar foc a la maquinària, provocant més danys que a l'acció al peatge de la Costa Daurada. De moment es desconeix si les dues accions estan relacionades entre si. 

Per altra banda, els Mossos d'Esquadra asseguren que no els consta cap denúncia per part d'Abertis, l'empresa concessionària de les autopistes. Fonts de la policia asseguren que, en casos com aquests, les denúncies s'acostumen a presentar el dilluns.

"Drogues, armes i sense papers: El resultat de l'operació policial a la Sardana de Reus" "Compartiu: Busquen el Manuel, desaparegut a Tarragona fa 1 setmana"