Restablerta la circulació de trens a les línies R13 i R14 a Vinaixa després d'un incendi intencionat a la via

Els fets s'han produït al tram Vinaixa-Canal d'Urgell, a les Garrigues | El foc ha afectat la catenària

ACTUALITZACIÓ - 13.14 hores

Restablerta la circulació de trens a les línies R13 i R14 de Rodalies després d'una crema intencionada de pneumàtics i palets sobre la via al tram Vinaixa-Canal d'Urgell (les Garrigues), que ha obligat a suspendre el trànsit ferroviari a la zona. El foc ha afectat la catenària i, a hores d'ara, els tècnics ja han resolt la incidència.

NOTÍCIA - 10.10 hores

Una crema intencionada de pneumàtics i palets sobre la via al tram Vinaixa-Canal d'Urgell (les Garrigues) talla aquest dissabte al matí la circulació de trens a les línies R13 i R14 de Rodalies. L'acte vandàlic ha provocat «danys a la infraestructura» en aquest punt que obliguen a interrompre el servei, segons ha informat Renfe, que no té encara previsió de restabliment. La companyia ha habilitat un servei alternatiu per carretera —via autobús— entre Lleida i Sant Vicenç de Calders pels usuaris de l'R13. En paral·lel, els viatgers de l'R14 amb destinació Reus - Tarragona s'encaminaran també per carretera des de la Plana-Picamoixons.    

"Urgent: Presó per a l'home que va intentar cremar viva la seva exparella al Vendrell" "Última hora: Explosió amb ferits en una llanxa motora entre Cambrils i Salou"