Detenen el treballador d'una botiga de l'Ametlla de Mar per inventar-se que l'havien atracat

L'home denuncia que dos individus li havien sostret 1.000 euros a punta de navalla i que l'havien ferit

Els Mossos d'Esquadra han detingut el dependent d'un establiment comercial de l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre, per simular haver estat víctima d'un robatori violent.

Aquest dilluns, 15 de juny, l'individu va denunciar a la policia que dos individus s'havien presentat a la botiga i que l'havien amenaçat amb una navalla per tal que els lliurés la recaptació. Segons el treballador, els lladres van poder sostreure-li 1.000 euros i li van ocasionar petites ferides al coll i a l'avantbraç fruit de la intimidació que van exercir. Malgrat això, la investigació dels Mossos va concloure que l'home s'havia inventat el suposat atracament per obtenir un benefici econòmic i que, fins i tot, s'havia produït petites lesions per tal de justificar-se.

Davant d'aquests indicis els Mossos van detenir l'home, un veí de Cambrils, de 47 anys i nacionalitat xinesa, per una simulació de delicte. Un cop va declarar a comissaria, el dependent va quedar en llibertat a l'espera de comparèixer davant el jutge quan sigui requerit.

"Rescat animal: Troben ferides dues aus en pocs dies a Tarragona" "Incendi: Gran desplegament de Bombers per un foc en una casa de Tarragona"