Trenquen i roben el menjar del tió del barri tarragoní de Sant Salvador

EL tió ha aparegut entre els arbustos i els vàndals li han robat la manta i la barretina, l'han colpejat i s'han menjat les seves mandarines
Diversos individus han trencat i han robat el menjar que hi havia al davant del tió del barri tarragoní de Sant Salvador. | AV Sant Salvador i Sant Ramon

Uns vàndals han trencat, colpejat i robat les pertinences del tió del barri tarragoní de Sant Salvador. Els fets han tingut lloc aquest dissabte de matinada i el tió ha aparegut entre els arbustos. L'Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon qualifiquen els fets de «molt tristos», atès que «estan jugant amb les il·lusions dels nostres fills petits». Ara, treballen per reposar tot allò que li han robat perquè, d'aquesta manera, els més petits de la casa tornin a tenir un tió al barri. 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els nens de Sant Salvador, sense tió per culpa d'uns vàndals

Els infants del barri tarragoní de Sant Salvador s'han quedat sense tió per culpa de l'actitud vandàlica d'alguns individus. La matinada d'aquest divendres a dissabte, el tió ha estat colpejat amb un tronc de grans dimensions i ha patit el robatori de la seva barretina i la seva manta. A més, els vàndals també s'han menjat les seves mandarines. 

No és la primera vegada que passa. L'any passat, aquest episodi també es va produir uns dies abans de la nit de Nadal. L'associació de veïns del barri ha qualificat els fets de «molt tristos». «Estan jugant amb les il·lusions dels nostres fills petits. L'incivisme de molta gent del nostre barri arriba a límits que no estem disposats a permetre», han expressat des del seu perfil a Facebook. 

Ara, l'entitat veïnal treballa per reposar tots els articles robats i retornar el tió al seu lloc. D'aquesta manera, els més petits de la casa podran seguir alimentant el tronc de fusta abans de fer-lo cagar el dia de Nadal. 

"⚫Mor un veí de l'Argilaga mentre conduïa el seu tractor" "‼ ALERTA: Peguen a un revisor de tren a l'estació de Sant Vicenç de Calders"