Troben el cos sense vida de Francesc Xavier, el veí d'Alcanar desaparegut des del 29 d'abril

Dues persones han vist el cos sense vida mentre passejaven per un camí entre Alcanar i Vinaròs
Han trobat un cadàver al riu Sénia | Diputació de Castelló

Tràgiques notícies a les Terres de l'Ebre. Aquest divendres, 15 de maig, s'ha trobat a la llera del riu Sénia, al seu pas pel terme municipal de Vinaròs, el cos sense vida de Francesc Xavier, veí d'Alcanar, desaparegut des del 29 d'abril. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de la troballa als volts de tres quarts de dues del migdia. 

Desaparegut des de final d'abril

Uns joves que passaven pel camí de Sunyer, entre els termes municipals d'Alcanar i Vinaròs, han trobat accidentalment el cadàver d'un home a la llera del riu Sénia. S'ha alertat al servei d'emergències i fins al lloc on hi havia el cos sense vida, han anat els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil, els Bombers de Castelló amb una unitat de rescat de muntanya i la policia judicial.

Les tasques de rescat s'han allargat fins a les 19 hores de la tarda, ja que estava en una zona amb un accés molt complicat. Finalment, s'ha necessitat la intervenció d'un helicòpter per extraure el cadàver.

El cos sense vida era el de Francesc Xavier, un home de 60 anys i veí d'Alcanar, el qual els Mossos d'Esquadra va informar de la seva desaparició el 8 de maig i portava des del 29 d'abril sense saber res d'ell.

"Hi haurà justícia: Brutal crim d'un home a la seva parella a Ulldecona" "Els hackers ataquen: Dos ajuntaments tarragonins, víctimes d'estafes online"