Eviten una nova ocupació en un xalet de Coma-ruga

Els veïns alerten de l'augment d'ocupacions a la zona els últims mesos

Coma-ruga és un dels nuclis marítims que els últims mesos està patint ocupacions de diferents habitatges buits o segones residències. Fa dues setmanes, veïns de l'avinguda de Brisamar van denunciar que diversos xalets de la zona havien estat ocupats, amb els consegüents problemes de vandalisme o baralles que això comportava. Des del consistori van confirmar a aquest mitjà que s'havien detectat diverses ocupacions als carrers més pròxims a la línia de costa.

Nou intent d'ocupació

Aquest 24 de juny, la ràpida intervenció d'uns veïns va poder evitar una nova ocupació a Coma-ruga. Segons ha informat la Policia Municipal a aquest diari, els veïns van veure com diverses persones intentaven entrar a un xalet, i van avisar la policia local. Quan van arribar els van poder desallotjar de manera ràpida, i es va precintar la casa, que és una segona residència els propietaris de la qual són de fora de Catalunya. 

Aquest mateix xalet ja va ser objecte d'un intent d'ocupació dies enrere. Des dels Mossos d'Esquadra van confirmar que amb el confinament s'ha detectat un increment de les ocupacions de segones residències, en localitats com Salou, Cambrils o el Vendrell. L'Ajuntament del Vendrell va tapiar, fa pocs dies, diversos habitatges buits per evitar ocupacions, entre ells, l'antic cinema Brisamar.

"Nit de Sant Joan amb 'botellons' però sense aglomeracions a Calafell" "Aquesta nit: Baralla multitudinària, coductors beguts i moltes queixes a Torredembarra"