Els veïns del Pinar de Reus, preocupats per diversos robatoris perpetrats els últims dies

Els habitants de la urbanització reusenca reclamen més vigilància policial i descarten, de moment, les «patrulles ciutadanes»
Imatge del carrer del Conflent, a la urbanització el Pinar de Reus | Google Maps

Diversos robatoris inquieten els veïns de la urbanització el Pinar, a la ciutat de Reus. Segons avança el ‘Diari de Tarragona’, recollint el testimoni d’alguns veïns, s’han produït almenys cinc entrades en habitatges de la zona durant els últims deu dies. Els lladres van endur-se, sobretot, diners i joies.

Precisament, al vespre del passat dissabte, 7 de desembre, algú va irrompre en dues cases dels carrers de l’Alt Camp i del Conflent, a la capital del Baix Camp. Ton Sotorra, president de l’associació de veïns del Pinar, assegurava al mateix mitjà que estan preocupats, alhora que reclamava «més vigilància» a la zona.

Les patrulles veïnals, de moment descartades

Sotorra vol plantejar al consistori reusenc la inclusió de la urbanització dins del pla de videovigilància que es vol instaurar a la ciutat, a través de càmeres als carrers. Això sí, el representant veïnal descarta, de moment, l’organització de «patrulles ciutadanes» per tal de recórrer els carrers del barri.

Sergi Llambric, veí del Pinar, explicava també al ‘Diari de Tarragona’ la concentració de diversos casos en poc dies, fet que inquieta els residents. A més, sobta també que els lladres actuïn de tarda o vespre. Ara per ara, els Mossos d’Esquadra resten alerta i n’investiguen els casos.

També et pot interessar

"❗🔥 AQUESTA NIT: Incendi a l'antic mercat de Segur de Calafell" "🔴 TGN: L'angoixant relat de l'home apallissat dissabte a la Part Alta"