Xoc frontal entre dos vehicles a la C-31 a Calafell

Hi han treballat Bombers, Policia Local, Mossos d'Esquadra i SEM
El vehicle ha quedat totalment destrossat a causa del xoc frontal | Ajuntament de Calafell

Greu incident el succe√Įt a la carretera C-31 a Calafell. Dos vehicles han topat frontalment en aquesta carretera del Baix Pened√®s i, en conseq√ľ√®ncia dels fets, s'ha hagut de tallar la via a la circulaci√≥. Segons informacions dels Bombers, dues persones han hagut d'estar evacuades a l'Hospital del Vendrell. 

Una persona atrapada en l'accident

El servei d'emerg√®ncies ha rebut l'alerta de l'incident als voltants de les set de la tarda d'aquest dimarts. Dos vehicles han topat frontalment a la carretera C-31, concretament , entre la rotonda de l'autopista i la de la Creu Roja del municipi del Baix Pened√®s. 

En conseq√ľ√®ncia de l'accident, una persona ha quedat atrapada a l'interior d'un dels vehicles i els Bombers de la Generalitat, que han enviat dues dotacions, l'han hagut d'excarcerar. El Sistema d'Emerg√®ncies M√®diques (SEM) han evacuat dues persones ferides de diferent consideraci√≥ a l'Hospital del Vendrell. 

La Policia Local de Calafell ha tallat el tr√†nsit en aquest punt de la via, concretament, el punt quilom√®tric 140. Tamb√© han anat patrulles dels Mossos d'Esquadra fins al lloc de l'accident. 

"ūüö® URGENT: Cau des de 4 metres en un taller de Reus" "ūüĒ• ALERTA: Crema vegetaci√≥ al marge de l'A-7"