Al Camp Residu Zero aconsegueix reunir fins a 150 persones per netejar la platja del Miracle de residus

Els organitzadors es mostren satisfets del compliment de les mesures de seguretat per part dels participants

Un centenar i mig de persones participen en la recollida de residus voluntària de la platja del Miracle de Tarragona. La iniciativa, organitzada per les associacions Al Camp Residu Zero i Buceo Mar de Hielo, han format part dels actes previs de Santa Tecla i també del programa Let's Clean Up Europe, una iniciativa a escala europea per conscienciar sobre la quantitat de deixalles que s'aboquen al mar.

Segons ha informat la mateixa organització, els participants, repartits en grups de 10 persones, han trobat tota mena de residus, com llaunes de refrescos, ampolles de plàstic i de vidres, altres embolcalls de plàstic, burilles o fils de pescar. Dins l'aigua s'han trobat moltíssimes tovalloletes, tampons, compreses, burilles, entre altres residus. 

Des de les dues entitats s'han mostrat satisfets per l'èxit de la campanya, que ha aconseguit reunir fins a 150 persones, que han respectat correctament les mesures de seguretat, l'ús de la mascareta, la distància social i la utlització de gel hidroalcohòlic.

Al Camp Residu Zero és una associació mediambiental que es dedica principalment a la neteja de residus i deixalles del medi natural al Camp de Tarragona, amb l'objectiu de denunciar i visibilitzar la quantitat de brutícia que hi impera. Per altra banda, també promou un estil de vida saludable i sostenible.

"Agenda: Dia carregat d'actes per Santa Tecla a TGN amb el Pregó com a protagonista!" "No s'aturen: 2 grups d'una altra escola de TGN, confinats per coronavirus"