Denuncien actes vandàlics contra vehicles estacionats al carrer Monestir de Poblet de Tarragona

Els bretols haurien pintat amb un esprai negre els cotxes, així com parets i portals dels indrets
Imatge d'un dels vehicles pintats al carrer Monestir de Poblet aquesta passada nit. | Twitter/David Oliete

Tornen els actes vandàlics contra vehicles estacionats als carrers de la ciutat de Tarragona. L'any 2018 a Tarragona es van produir 2.562 robatoris amb força a l'interior de vehicles. A manca de les estadístiques d'enguany, tot sembla indicar que les bretolades han tornat en un estiu que apuntava més tranquil que l'anterior.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Aquesta passada nit, segons ha denunciat el fotògraf David Oliete, Â«algú s'ha dedicat a pintar cotxes, parets i portals al carrer Monestir de Poblet i voltants, de forma gratuïta i covarda. Sou uns desgraciats».

«Als voltants del Camp de Mart»

Oliete ha fet públic, també, que ha interposat la corresponent denúncia a la Guàrdia Urbana de Tarragona. La usuària de Twitter, Rosa Casanova, en resposta a la piulada de David Oliete, explica que «als voltants del Camp de Mart, cada vegada que hi ha festa els vàndals ho aprofiten».

L'Ajuntament de Tarragona recomana que, en cas de viure una situació semblant, «contacteu directament amb la Guàrdia Urbana de Tarragona per si els podeu facilitar detalls que us puguin demanar».

"🎙Entrevista amb el president d'Espimsa, Didac Nadal" "🍉 FESTA MAJOR: Els 5 actes imprescindibles de Sant Magí a TGN!"