Adrià Guxens, director de cinema tarragoní, seleccionat pels Goya

Guxens ha sigut reconegut al festival Sant Joan d'Alacant, que selecciona pels Goya, pel seu curtmetratge 'Preludi'

El jove director de cinema tarragoní, Adrià Guxens, competirà a l'edició de l'any vinent dels premis Goya. Guxens ha assolit aquesta fita gràcies al seu curtmetratge 'Preludi', el treball final de carrera a l'escola de cinema de Catalunya (ESCAC). El primer pas per poder guanyar el Goya ha sigut endur-se el premi al millor curtmetratge estudiantil, al festival de Sant Joan, a Alacant. 

Així mateix, el realitzador tarragoní també competirà a la secció oficial de l'FIC-CAT, el festival més important centrat en el cinema català, que a causa de la crisi sanitària, s'ha posposat a finals de setembre. 'Preludi' no acabarà el seu recorregut aquí perquè també es podrà veure al festival de cinema Iberoamericà de Huelva, un dels més importants de l'àmbit llatinoamericà. El curtmetratge de Guixens també té moltes paperetes de fer un bon paper als premis Gaudí de 2021. 

'Preludi', un drama que reivindica la música clàssica

La història de 'Preludi' està centrada en joves intèrprets de música clàssica. És, en paraules del jurat del festival d'Alacant, un drama que fa que «l'espectador participi dels sentiments i emocions del protagonista, les seves pors i inquietuds, així com el seu amor i entrega per la música». 

"Un centenar de persones es concentren a TGN per «recuperar els carrers»" "L'Ajuntament de Tarragona es personarà contra l'exgerent de l'EMT"