Exposicions i concerts: la cultura navega cap al Moll de Costa de Tarragona

La mostra fotogràfica '13 banderes fosques', sobre la Guerra Civil, és un dels principals atractius
Els tinglados del Moll de Costa són un dels epicentres culturals de Tarragona | MNAT

 

Exposicions artístiques, de fotografies, concerts, xerrades... el Moll de Costa s'està convertint en un dels epicentres culturals de Tarragona. L'agenda cultural de la ciutat cada vegada mira més al Serrallo, i una bona mostra d'això són els tinglados del moll, cada cop més habituats a acollir propostes d'aquestes característiques.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La cara més oberta i cultural del Port de Tarragona acumula aquests dies un ampli ventall d'opcions culturals. Més enllà de les exposicions presents als tinglados, el pròxim dissabte, 9 de febrer, tindrà lloc un concert teatralitzat per als més petits al Teatret del Serrallo, sota el títol 'Poble de la música'. Serà a les sis de la tarda.

Dues exposicions del Moll de Costa abaixen la persiana el 17 de febrer

D'entre les exposicions que encara es poden visitar al Moll de Costa, dues estan a punt d'acomiadar-se. El diumenge 17 de febrer serà el darrer dia per visitar la mostra '70 tarragonins davant la càmera', una selecció d'Albert Saludes, i també serà la darrera oportunitat per veure les obres del Sindicat d'Iniciativa i Turisme de Tarragona que es troben exposades al Refugi 1.

Al Tinglado 2, i fins al 28 de febrer, els retrats de Pep Escoda són els protagonistes sense discussió. La mostra fotogràfica és un viatge per la trajectòria del professional, i l'entrada és totalment gratuïta. A més, a la mateixa zona del Moll de Costa, també es pot visitar la instal·lació fotogràfica '13 banderes fosques', un recull d'imatges que mostren la Tarragona dels anys trenta i els bombardejos que va patir la ciutat —i el port, en especial— durant la Guerra Civil. Aquestes fotografies seran presents fins al 20 de març. Tot plegat confirma que, el que un dia va ser zona exclusivament industrial, és avui un dels punts culturals de més interès de la ciutat.

També et pot interessar

— 'Pep Escoda. Retrats' arriba al Tinglado 2 del Moll de Costa de Tarragona

— Pep Escoda, un 'nòmada, lladre d'imatges', entrevista de TarragonaDigital.com al fotògraf Pep Escoda

"MOLT FORT: Roben un cotxe i l'encasten al mig del carrer a Tarragona" "ENTREVISTA: Pare d'una de les víctimes del Loveparade: «No tindrem justícia ni descans»"