Les terrasses de Tarragona podran obrir fins les quatre del matí per Cap d'Any

L'Ajuntament avala la mesura excepcional, tal com va fer l'any passat | Les 'Campanades de Corsini', plat fort
Imatge d'arxiu del rellotge carilló del Mercat Central de Tarragona, amb les figures del seguici popular | ACN

La nit de Cap d'Any té números d'allargar-se a la ciutat de Tarragona. L'Ajuntament permetrà a les terrasses de bars i restaurants ampliar el seu horari fins a les quatre del matí durant la nit més esperada de l'any, tal com ja va possibilitar l'any passat de manera excepcional, després que molts establiments haguessin sol·licitat que la regulació vigent, que només els permetria obrir fins les dues, fos flexible durant aquest cas especial.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La mesura afectarà a gairebé la totalitat de negocis de restauració de la ciutat, però no així en el cas de les terrasses de la plaça Corsini, al cor de la ciutat, per una raó d'espai i accessibilitat. Serà aquell l'epicentre de les 'Campanades de Cap d'Any' a la ciutat, al ritme del Carilló, i s'espera que molts tarragonins decideixin menjar el raïm a la plaça, fet que anul·la la possibilitat d'expandir terrasses. A canvi, els bars podran habilitar un servei de barra per donar servei als clients de la zona sense afectar l'espai públic de l'epicentre de la revetlla.

Les Campanades al Mercat, amb el músic Joan Reig i la Maga Melanie

Les Campanades de Corsini començaran a les 23.00 hores de dimarts amb l'orquestra Angangas, seguirà amb la conducció i el raïm amb els cèlebres Joan Reig i la Maga Melanie, i iniciarà el 2020 al ritme de l'orquestra Bandarra Street Orkestra fins les dues de la matinada. L'acte serà obert i gratuït per a tothom que es vulgui acostar a la plaça Corsini de la capital.

"👉 Seguretat i neteja, les principals reclamacions veïnals a TGN pel 2020" "🚢 Investiguen si Pujol Ferrussola va cobrar per una adjudicació al Port de TGN"