Alejandro Fernández afirma que ERC i PSOE volen «liquidar la separació de poders»

Fernández veu «profundament antidemocràtic» que la qüestió dels presos condicioni la investidura
Imatge d'Alejandro Fernández aquest diumenge a Tarragona. | @ppcatalunya

El president del Partit Popular Català, Alejandro Fernández, ha denunciat aquest diumenge que ERC i PSOE pretenen «liquidar la separació de poders i sotmetre el poder judicial als dictats del poder executiu i d'una negociació d'investidura». Des de Tarragona, el líder popular català ha afegit que l'exigència d'ERC «és absolutament inacceptable, profundament antidemocràtica i d'una gravetat extraordinària». A més, Fernández, ha exigit al president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que trenqui les negociacions i «respecti d'una vegada per totes la independència judicial». 

D'altra banda, el popular també ha lamentat que la Comunitat de Madrid hagi passat per davant de Catalunya en PIB per culpa del «nacionalisme identitari i populista». Fernández es presentarà a les properes eleccions amb l'objectiu de recuperar el lideratge econòmic i cultural català. En tot cas, ha considerat lògic que Catalunya hagi perdut la primera posició, tenint en compte el «vandalisme i la inseguretat jurídica».

"L'arquebisbe Planellas rep el pal·li, que simbolitza la comunió amb el Papa" "🔴MOLT FORT: Un magatzem de la Confraria de Pescadors de TGN, habitat il·legalment"