Jutgen els dos lladres que van retenir i agredir un veí de Tarragona a casa seva

L'Audiència Provincial jutja també dos delictes d'agressió amb lesions i un delicte contra la salut pública
Judici dels dos lladres que van retenir i agredir un veí de Tarragona a casa seva | ACN

Entre aquest dilluns 3 de desembre i dimecres 5, l'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà quatre delictes diferents. El més destacat és el de dues persones que van entrar a robar en un domicili, retenint i agredint el propietari. D'altra banda, també es jutjaran dos casos de lesions i un delicte contra la salut pública.

D'aquesta manera, el dia 3 a dos quarts de deu del matí comença el judici contra dues persones acusades d'un delicte de lesions comès el 2009; al mateix dia i hora, es jutja l'acusat d'un delicte contra la salut pública. Dimarts 4, també a dos quarts de deu del matí es fa el judici contra els dos lladres violents que van cometre el delicte l'any 2014. I dimecres 5, es jutja una persona acusada de cometre un delicte de lesions i danys comès el 2013.

Entre 5 i 6 anys de presó per robar, agredir i retenir un veí de Tarragona

Aquest dimarts 4 de desembre, dues persones seran jutjades per un delicte de robatori amb violència i intimidació en casa habitada, mitjançant l'ús de mitjans perillosos, així com la retenció il·legal i un delicte lleu de lesions.

Els dos lladres van cometre els fets l'any 2014 a Tarragona, quan segons apunta el fiscal, es trobaven robant al domicili de la víctima, i quan aquesta va entrar a casa seva la van agredir violentament. Un dels acusats a cops de puny, colzades, cops de genoll i puntades de peu al cap; mentre que l'altre el va agredir amb un ganivet.

Els delinqüents li van prendre el mòbil al resident de l'immoble i es van gravar mentre el retenien en contra de la seva voluntat, lligant-lo a una cadira i amenaçant-lo i agredint-lo tot exigint-li diners. Finalment, els dos acusats li van apagar un cigarret a la mà i se'n van anar del domicili amb tots els diners i objectes de valor que van poder.

Els lladres s'enfronten a penes de 6 anys de presó i 5 anys i 6 mesos respectivament.

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos. | Mossos d'Esquadra

Delicte de lesions a Salou

Avui dilluns, s'esdevé el judici contra dues persones acusades d'un delicte de lesions; per uns fets que van tindre lloc el 2009 a l'entrada d'una discoteca de Salou. Els dos agressors eren els controladors d'accés del local d'oci on la víctima volia entrar; aquests li van negar l'entrada i el van empènyer, fent-lo caure a terra després d'insultar-lo. Quan aquesta es va aixecar, li van donar un cop de puny a la boca que la va deixar de nou estesa a terra, on seguidament li van propinar diverses puntades de peu fins a l'arribada dels Mossos d'Esquadra.

El fiscal demana una pena de dos anys i sis mesos de presó per ambdós acusats.

Jutgen un home per agressió a Calafell el 2013

D'altra banda, aquest dimecres es jutjarà una persona acusada d'un delicte lleu de lesions, un delicte de lesions i un delicte lleu de danys a un vehicle. Els fets van tenir lloc a Calafell l'any 2013, quan juntament amb dos agressors més que no s'han pogut localitzar, l'agressor va donar diversos cops de puny i puntades de peu a dues persones. A més a més, va trencar el llum posterior i una de les portes del vehicle d'una de les víctimes.

Per tot plegat, el fiscal demana una pena de multa pel delicte lleu de lesions i el de danys al vehicle, a més de quatre anys de presó pel delicte de lesions.

"Els vehicles elèctrics arriben al Consorci d'Aigües de Tarragona" "Aboquen fems a les portes dels jutjats de Tarragona"