L'associació de veïns Parc Francolí denuncia l'acumulació d'aigua sota el pont de l'A-7

L'entitat veïnal ha reclamat netejar la claveguera sota el pont
Una zona de l'entorn del Parc Francolí anegada després dels forts aiguats d'aquesta setmana. | Twitter/Veïns Parc Francolí

L'associació de veïns Parc Francolí ha fet públic, aquest dijous, 24 d'octubre, l'estat en el qual es troba el pont de l'A-7, al final del carrer Pont i Gol, en aquesta zona de la ciutat de Tarragona.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En una piulada al seu compte de Twitter, es pot veure com els carrers de l'entorn estan anegats després de les fortes pluges de la llevantada de la nit de dimarts, 22 d'octubre. En especial sota el pont de l'A-7. Els veïns reclamen «netejar la claveguera de sota el pont de l'A-7, que està taponada. Això fa que l'aigua no pugui marxar i aquesta arriba fins al final del carrer Jaume Vidal i Alcover».

En contra del Centre Penitenciari Obert

Els veïns d'aquesta zona de Tarragona s'han manifestat, recentment i per primera vegada, contra la construcció, prevista per la Generalitat, d'un Centre Penitenciari Obert al Parc Francolí. En un primer acte, mig centenar de veïns van sortir al carrer en contra de la presència «de 150 presos en règim obert» al seu veïnat, envoltat de zones d'esbarjo, escoles i l'hospital universitari Joan XXIII.

"Pinedo es compromet a arranjar el local de l'AVV La Floresta per acabar amb les goteres" "🎭Teatre, dansa, música i molt més: la programació dels teatres de Tarragona"