Restablert el trànsit a l'AP-7 després dels talls provocats per un accident a Tarragona

Dos carrils de l'autopista han estat tallats i han arribat a provocar fins a 1,5 quilòmetres de retencions
Restablert el trànsit a l'AP-7 després dels talls provocats per un accident a Tarragona | Google Maps

El servei català de trànsit ha restablert la circulació normalitzada a l'AP-7 tarragonina, després d'haver tingut dos carrils tallats durant 40 minuts com a conseqüència d'un accident.

Retencions d'1,5 quilòmetres a causa de l'accident

Un vehicle s'ha accidentat aquest matí de dimarts, 5 de març, a l'autopista AP-7. En conseqüència de l'incident, dos carrils de la via han quedat tallats a la circulació, fet que ha provocat llargues cues. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, hi ha retencions d'1,5 quilòmetres en sentit Amposta, en el punt quilomètric 241,7.

Fins al lloc de l'accident s'ha desplaçat una patrulla de Mossos d'Esquadra. Es desconeixen els motius de l'incident i si hi ha hagut ferits.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"ATENCIÓ: Actuació d'urgència a la Torre del Pretori per risc de despreniment" "L'ex número 2 espanyol d'Interior: «A l'IES Tarragona no hi va haver incidents l'1-O»"