Troben dos cadells de gos en un contenidor de Tarragona

La Protectora d'Animals de la ciutat ha denunciat el cas i ha explicat que seran traslladats a una casa d'acollida
La Protectora d'Animals de Tarragona ha denunciat la troballa de dos cadells de gos en un contenidor de la ciutat. | Protectora d'Animals

Dos cadells de gos han estat trobats aquest divendres dins d'un contenidor a Tarragona. Els animals estaven tancats en una bossa de brossa. La Protectora d'Animals de la ciutat ha denunciat el cas i ha explicat que, afortunadament, algú els ha descobert i podran ser traslladats a una casa d'acollida. Allà seran criats fins que siguin capaços de menjar sols i, tot seguit, puguin ser adoptats. 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Dos cadells, llençats a la brossa a Tarragona

«No tenim paraules per descriure aquesta atrocitat». Així de contundent s'ha mostrat la Protectora d'Animals de Tarragona en descobrir que dos cadells de gos havien estat llençats al contenidor. Els animals han estat trobats aquest divendres al matí dins d'una bossa de brossa tancada. L'entitat ha denunciat el cas i ha recriminat que «no esterilitzeu, els feu criar i després tireu cadellets a la brossa perquè morin asfixiats o triturats pel camió?», s'han acabat preguntant. 

Afortunadament, els cadells han estat descoberts abans que el camió de la brossa els recollís. Ara, seran traslladats a una casa d'acollida fins que puguin menjar sols i puguin ser adoptats per alguna altra família. La Protectora d'Animals ja alertava, en un reportatge a TarragonaDigital, de la perillositat de comprar o regalar gossos sense la seguretat de poder-los criar. 

"🐀FASTIGÓS: Apareixen rates en diversos carrers de la Part Alta de TGN" "🔴 El resum de l'any 2019 a Tarragona"