Joan Ruiz repeteix com a candidat del PSC a les eleccions generals per Tarragona

El candidat ha rebut 149 vots a favor i set en blanc
Joan Ruiz ha estat escollit pel comitè nacional per liderar el PSC a la circumscripció de Tarragona a les pròximes eleccions generals | TarragonaDigital.com

 

El Consell Nacional del PSC ha proclamat aquest dissabte els seus caps de llista a les eleccions generals del 28 d’abril a les quatre circumscripcions catalanes: Meritxell Batet per Barcelona, Joan Ruiz per Tarragona, Montse Mínguez per Lleida i Marc Lamuà per Girona. Durant l’acte, els socialistes s’han conjurat per vèncer les eleccions i s’han erigit com l’única alternativa a un govern de dretes a Espanya. El candidat per Tarragona, Joan Ruiz, que ha rebut 149 vots a favor i set en blanc.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha advertit que aquests comicis són «una cruïlla» on es planteja la continuïtat d’un govern «progressista i dialogant», o l’accés al govern de «tres dretes que pensen en fer-nos retrocedir dècades». Al seu torn, la ministra Meritxell Batet ha cridat a deixar enrere la política de «blocs» i de «confrontació» i a fer política «en majúscules» per a tots els catalans, i a fugir del «blanc i negre» que representa la dreta per avançar cap a la «modernitat».

Santiago Castellà també optava a ser candidat

A finals del mes de febrer, es va donar a conèixer que el primer secretari del PSC al Camp de Tarragona, el professor universitari Santiago Castellà, va valorar presentar-se com a candidat per a liderar la llista dels socialistes. Però aquestes intencions es van tirar enrere quan Castellà es va assabentar que l'actual diputat al Congrés, Joan Ruiz, de repetir com candidat a les eleccions generals del PSC per Tarragona. 

Sandra Guaita en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital.com

 

La reusenca Sandra Guaita no ha sortit escollida

D'altra banda, a Reus també la regidora reusenca, Sandra Guaita es presentava per liderar el PSC a Tarragona a les eleccions generals. Finalment no ha resultat escollida.

"ÚLTIMA HORA: Crema un contenidor soterrat a la rambla de Tarragona" "VÍDEO: Així ha sigut la Baixada del Pajaritu de Tarragona"