NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Tot a punt per la Cavalcada de Reis d'aquest diumenge a Tarragona

Ses Majestats arribaran al Serrallo a les 18.15 hores d'aquest diumenge

Menuts i no tan menuts de la ciutat de Tarragona ja compten les hores per presenciar, una vegada més, la visita més esperada de l'any. Els Reis Mags d'Orient tornaran a arribar per mar al barri del Serrallo a les 18.15 hores, acompanyats de la tradicional benvinguda de les 21 salves pirotècniques i el soroll de les sirenes dels vaixells i les barques del Port. La Cavalcada d'enguany comptarà amb un total de disset carrosses i prop de 500 persones, entre voluntaris, Brigada, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, seguretat o personal de neteja.

Melcior, Gaspar i Baltasar rebran la rebuda de la ciutat des del balcó del Teatre del Pòsit de Pescadors, des d'on saludaran als tarragonins i tarragonines i compartiran els parlaments inicials amb el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, i la primera tinenta d'alcaldia de la ciutat, Carla Aguilar-Cunill. Poc després, a partir de les 19.00 hores, començarà al carrer Reial la tradicional cavalcada que durà Ses Majestats cap a la plaça de la Font, on els esperarà l'alcalde Ricomà per fer-li entrega de les claus de la ciutat.

La cavalcada començarà a les 19h al carrer Reial i arribarà a la plaça de la Font a les 20.30 hores

La cavalcada avançarà pel carrer Reial, per la plaça dels Carros, pel carrer d'Apodaca, la plaça de la Mitja Lluna, el carrer Unió, farà dos tombs per la Rambla Nova, travessarà el carrer de Sant Agustí, el Portalet i finalment arribarà a la porta de l'Ajuntament, a la plaça de la Font. Està prevista aquesta arribada cap a les 20.30 hores, quan sonaran els tocs de clarins i timbales i s'il·luminarà la façana del consistori. Serà llavors quan Ses Majestats prenguin la paraula per darrera vegada abans d'iniciar la nit més intensa de l'any.

Durant el recorregut es repartiran un total de 2.500 quilos de caramels sense gluten, i la visita de Ses Majestats d'Orient s'allargarà a dissabte dia 6, quan a partir de les nou del matí aprofitaran per visitar diverses residències, hospitals i centres d'acollida de Tarragona abans d'acomiadar-se de la ciutat fins l'any que ve.

"🔴URGENT: L'Ajuntament de TGN preveu una nova obra «d'urgència» a l'Amfiteatre romà" "⛔ Els CDRs tornen a tallar a l'avinguda Roma de TGN a partir d'avui dijous"