El CDR de Tarragona reactiva els talls a l'avinguda Roma

La protesta es durà a terme a partir de les 19 hores
Imatge d'arxiu d'un tall a trànsit a l'avinguda Roma per part del CDR Tarragona el passat 19 de desembre. | ACN

Passades les primeres dates assenyalades de les festes de Nadal, el CDR Tarragona ha anunciat que, a partir d'aquest dijous, 2 de gener, reactivaran el tall de carreteres a l'avinguda Roma. La manifestació d'aquesta tarda té previst començar a partir de les 19 hores.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En una piulada al seu perfil de la xarxa social Twitter, el CDR Tarragona ha fet una crida a ser-hi «totes» a la protesta perquè, segons aquest col·lectiu independentista, «no podem defallir, ni molt menys normalitzar la injustícia».

Protesta contra ERC

Els Comitès de Defensa de la República es troben especialment actius en aquest canvi d'any. A banda de l'anunci del CDR Tarragona que reactiva el tall de l'avinguda Roma, el passat dia 30 de desembre, el CDR Camp Tarragona va empaperar la seu d'ERC a Tarragona en protesta per la previsible abstenció dels republicans en el debat d'investidura del candidat a la presidència del govern espanyol, el socialista Pedro Sánchez.

"👶 BENVINGUT! Ja coneixem el primer bebè nascut a les comarques de TGN aquest 2020" "😡 INDIGNANT: Apareixen a TGN trampes il·legals que fereixen animals i mascotes"