Centrats creu que poden assolir «tres regidors» a les municipals de Tarragona

El cap de llista de la formació, Carlos Calderón, insinúa que «l'Ajuntament dóna subvencions a gent que no ho necessita»

 

La formació política Centrats per Tarragona, sorgida de l'acord entre Lliures, Ara Tarragona i Convergents, ha convocat, aquest matí de dimarts, 12 de març, als mitjans de comunicació a la Tabacalera, al centre del debat polític arran de l'anunci del darrer gran projecte del govern Ballesteros, per assegurar que «nosaltres volem treballar pel benestar de la ciutadania, quelcom que ara no es fa».

L'alcaldable de Centrats per Tarragona de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, l'advocat tarragoní Carlos Calderón, ha carregat amb guant de seda contra Josep Fèlix Ballesteros i amb contundència, amb suport gràfic inclòs, contra l'alcaldable d'Esquerra, Pau Ricomà, i el candidat de Ciutadans, Rubén Viñuales.

Calderón vol situar-se en un espai polític que superi «els anuncis electorals de Ballesteros que ningú es creu» i que «representi a tothom, allunyant-nos d'aquells que esborren llaços grocs i d'aquells que ens volem imposar una república que no existeix». 

En l'àmbit programàtic, les propostes a favor del «benestar de la ciutadania», l'alcaldable tarragoní ha explicat que «més endavant us tornarem a convocar, als mitjans, per presentar-vos el nostre projecte de ciutat». Ara bé, sí que ha insinuat que una manera de recuperar aquest «benestar» és «evitant que l'Ajuntament deixi de llançar diners a la brossa amb projectes com els Jocs Mediterranis o donant subvencions a gent que no ho necessita».

Preguntat si aquests diners «a gent que no ho necessita» es refereixen a subvencions de caràcter social, o les ajudes que es donen a les diferents associacions de la ciutat, Carlos Calderón ha respost que «desconec els detalls però està clar que el consistori dóna diners a gent que no ho necessita, això es veu al carrer».

«Pau Ricomà és un nigromant»

Tal com va passar en la seva presentació pública, el passat mes de novembre, quan encara Lliures anava en solitari, Esquerra ha tornat a estar present en el discurs de Carlos Calderón. 

Si fa cosa de quatre mesos, Lliures estava en contra «del maximalisme independentista d'ERC», ara, a dos mesos de la cita amb les urnes, han apujat una mica el to i Pau Ricomà, alcaldable republicà, ha passat a ser «un nigromant». El motiu? «Que ens promet una república que no existeix» ha reblat Calderón.

Per Ciutadans també n'hi ha hagut. Carlos Calderón ha manifestat, acompanyat d'una fotografia de Rubén Viñuales esborrant llaços grocs a la Rambla Nova, que «algú que no accepta la presència de llaços grocs, que representen a una part important de la nostra ciutadania, s'equivoca molt».

Per últim, Centrats per Tarragona ha explicat que «tenim una enquesta interna de 250 persones que ens situa en els dos-tres regidors». Davant certes cares de sorpresa dels periodistes assistents a la roda de premsa Calderón ha dit que «sí, a mi també m'ha sorprès».

També et pot interessar:

"AGENDA: 'He vist balenes' aterra a la Sala Trono de Tarragona carregada de política" "PARTICIPEU: Tot a punt per a la Plantada Popular del riu Francolí a TGN!"